Tuesday 9 May 2017

Starptautiskais brauciens uz University of Bradford - Valtera iespaidi!

              Martā 1 jaunietis no Latvijas piedalījās apmaksātā, starptautiskā braucienā uz University of Bradford! Braucienā piedalījas jaunieši no Igaunijas, Lietuvas, Ungārijas un Horvātijas! Ceļojuma laikā jauniēšiem bija iespēja apskatīt pilsētu, universitāti un iejusties pilntiesīga studenta lomā uz pāris dienām!

Uzvarētajs no Latvijas - Valters Ivars Zemītis! Viņš atbrauca ar saviem iespaidiem un bildēm, ar kuriem gribētu padalīties ar katru! 

Uzvarētāji no Latvijas un Igaunijas ir gatavi piedzīvojumam!

Par pašu pilsētu, Valters stāsta: "Atmosfēra Bredfordā ir interesanta. Tā ir ļoti, ļoti multikulturāla vieta ar skaistu pilsētu, kur ir ko darīt 24/7. Bet, ja aktivitāšu nepietiek, var apmeklēt pilsētu Līdsu, kas ir stundas attālumā un ir ievērojami lielāka." 
Skats uz University of Bradford kopmitnēm.

Bradfordas universitātē jauniešiem rādīja dažādas telpas, aprīkojumus, kā un kur dažām fakultātēm notiek apmācības.

Noziegumu vietas imitācija.
 Tiem, kuriem interesē arheoloģija, būtu interesanti uzzināt, ka: "Bredfordas universitāte ir viena no retajām, kas arheologu apmācību procesā lieto īstus cilvēka kaulus, ar kuriem studenti ir veikuši ievērojamus pētījumus!

Valters stastīja, ar ko studenti saskaras mācoties kriminālistiku. "Redzējām plēvē satītu manekenu, kas bija apmētāts ar printeriem un nomests krūmos, domāts kā noziegumu vietas imitācija. Mums bija teikts, ka manekenā iekšā ir tārpi! 



Vēl mums rādīja apraides mašīnu, ar kuras palīdzību studenti var veidot tiešraides. Šādas mašīnas ir tikai divām universitātēm Lielbritānijā - viena no tām ir Bredfordas universitātē. Pati mašīna ir ļoti moderna un ir aprīkota ar advancētākajām tehnoloģijām!" 


Valters speciālā tērpā!
Vizuālo efektu nodaļa.

Nākamais, ko mums izrādīja, bija vizuālo efektu nodaļa. Sākumā mums parādīja studentu labākos darbus, par kuriem pasniedzējs ļoti lepojās. Un pēc tam norisinājās aktivitāte, kurā mēs ar datora un speciāla tērpa palīdzību fiksējām mūsu atrašanās vietu un darbību telpā."


Ceļojuma laikā jauniešiem bija iespēja nobaudīt angļu tradicionālus un populārus ēdienus, tādus ka "Fish and Chips" un "Curry and chicken". "Salīdzinot ar Latviju, trīsstūra sviestmaizītes, kuras es daudz ēdu ceļojuma laikā, Anglijā ir daudz garšīgākas."

Bon Appetite!

Kopumā, Valters saka: "Manuprāt, Bredfordas universitāte sniedza labu ieskatu Lielbritānijas universitāšu sistēmā. Es pateicos Dream Foundation un University of Bradford par sniegto iespēju!"

                                                  ---------------------

Mēs esam priecīgi, ka Valteram patīka Bradford pilsēta, tā universitāte un ka brauciens izrādījās iespaidiem bagāts! Ja Tu esi ieinteresēts mūsu pasākumos - seko mums: www.facebook.com/DFLatvia


Ja vēlies studēt Lielbritānijā, varbūt tieši Bradford ir tava nākotnes universitāte!
Atrodi vairāk informācijas par Bradford universitāti šeit: https://dreamfoundation.eu/en_LV/institutions/institution/111-university-bradford

Vai piesakies bezmaksas konsultācijai, lai uzzinātu vairāk par iespējām studijās ārzemēs: www.ej.uz/konsu






1 comment:

  1. Sveiki, laipni lūdzam Spotcap Global Financial Services, mani sauc Klaudija Kleina, es esmu vāciete un piedāvāju visu veidu aizdevumu pakalpojumus

    Vai jums ļoti nepieciešams finansiāls atbalsts? Vai jums ir nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem? ja atbilde ir "jā", es iesaku jums sazināties ar manu firmu, izmantojot | spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu WhatsApp: +4915758108767 | un 24 stundu laikā kontā ir aizdevums, jo mēs sniedzam lieliskus aizdevumu pakalpojumus visā pasaulē.

    Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumu pakalpojumus (personīgais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi), mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz pat 15 miljoniem eiro, un mēs izsniedzam aizdevumus ar zemu procentu likmi 3% gadā. Mans uzņēmums palīdzēs jums sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevuma produktu klāstu.

    Es atzīstu faktu, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām ir nepieciešams to risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti iegūt kapitāla aizdevumu no savām vietējām bankām vai citām finanšu iestādēm, jo augsta procentu likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda un ienākumu attiecība, zems kredītreitings vai citi iemesli

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresa pilnu bankas apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti - jūs varat saņemt aizdevumu un pabeigt darījumus jebkurā laikā un vietā, kur jums tas nepieciešams

    Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevumu pakalpojumus. Vai jums ir jautājumi / jautājumi? - Nosūtīt e-pastu uz spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu WhatsApp: +4915758108767 | un mēs tevi nekavējoties apmeklēsim

    Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši vienkārši rakstiet mums un jūs saņemsiet aizdevumu.

    Tava finansiālā brīvība ir tavās rokās !!

    ReplyDelete